Cartea lunii

Povestiri din gradina cu pisici” este volumul de debut al fostei profesorare de literatura Candice Luana Dragota si prima carte girata de Editura SofistiCAT.

Povestirile sunt rodul iubirii mele pentru copii și animale. Sunt niște povești cu tâlc, ce dezvăluie  lumea  fabuloasă a unor pisici năzdrăvane care, prin şotiile şi poznele lor, îi vor învăţa pe cei mici cum să fie mai buni.

Este un univers hazliu, rotund şi egal cu sine însuşi, asemenea ghemului  de sfoară cu care se joacă o pisică” – spune autoarea, pe coperta interioară a volumului.

Cartea  este tipărită în variantă bilingvă (română și engleză), traducerea fiind semnată de Junona Tutunea, iar ilustrațiile – realizate manual (și nu computerizat), în manieră vintage – ne poartă direct în lumea fabuloasă a basmului:

Eu cred în semne și premoniții. Întâlnirea mea cu pictorița Anca Sârbu a fost definitorie pentru cartea mea. Prin penelul ei, personajele carții mele au prins contur, culoare, viață” mărturisește Candice Luana Dragotă.

Testimonial

Scriitoarea Oana Stoica Mujea a încurajat debutul publicistic al fostei profesoare de literatură:

Fascinată de lumea felinelor, Candice Luana Dragota aduce un suflu nou în literatura pentru copii. Povestirile  din grădina cu pisici sunt amuzante, însă au și morală, astfel încât micul cititor să poată face diferenţa dintre Bine şi Rău. Ilustrațiile sunt cu adevărat speciale și pun în valoare întâmplările.

Dacă această carte ar fi apărut în oricare altă ţară ar fi fost bestseller încă de la anunţarea ei pe piaţă. Dar eu am convingerea că și într-o lume în care părinţii nu mai au timp să-şi audă copiii, cartea aceasta va veni ca o adevărată revelaţie.”

Despre autoare

Candice Luana Dragotă este de formație filolog (fostă profesoară de literatura română și universală), iar de peste 10 ani crește pisici de rasă (este proprietara celei mai cunoscute felise de British Shorthair din România) și luptă pentru drepturile animalelor.

În anul 2006, împreuna cu un grup de prieteni, a pus bazele Asociației Feline SofistiCAT, care este acum un club puternic, cu peste 200 de membri (www.sofisticat.ro).

Cum cumpar?

Daca doriti sa cumparati aceasta carte, va invitam sa ne scrieti la comenzi[at]editura-sofisticat.ro sau sa ne contactati telefonic la 0728/00.50.01.

Pretul de vanzare al unui exemplar este de 18 lei.

Livrarea se va face la domiciliu.

Pentru Bucuresti nu percepem costuri pentru livrare.

Pentru orice alta localitate din Romania, se adauga costul transportului, prin curier rapid.

Pentru comenzi din strainatate, costul transportului variaza in functie de tara – vom incerca sa cautam cea mai avantajoasa formula de transport, de la caz la caz.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: